Με μικρη καθυστερηση στην διανομη νωπου κρεατος ξεκινησε η διανομη ΤΕΒΑ στην Κομοτηνη

Από Σεπτέμβριο ξεκινούν οι διανομές με τη συνέχεια του προγράμματος

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε, το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου, η διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) στην Κομοτηνή.

Το μόνο πρόβλημα που προέκυψε, αφορούσε την διανομή νωπού κρέατος, λόγω καθυστέρησης του ψυγείου που μετέφερε τα προϊόντα, καθώς έπαθε αβαρία στο δρόμο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στην Κομοτηνή.

Παρόλα αυτά η καθυστέρηση δεν ήταν μεγάλη, και έτσι η διανομή προχώρησε κανονικά από τα σημεία διανομής που έχουν δημιουργηθεί στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί πως ο αριθμός των προϊόντων που μοιραζόταν δεν ήταν τόσο μεγάλος αυτή τη φορά (λεμόνια, πιπεριές, ελαιόλαδο, κοτόπουλο, ρύζι, καθαριστικό πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής, αφρόλουτρο και σαπούνι χεριών)

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών θεμάτων κ. Γιάννη Μουρτίδη, ότι η διανομή για τα συγκεκριμένα προϊόντα «πήγε πίσω» γιατί ο διαγωνισμός της προμήθειάς τους καθυστέρησε λόγω ενστάσεων.

Τελικά η διαδικασία ολοκληρώθηκε, και με τα προϊόντα αυτά, ολοκληρώνουν και τον προηγούμενο κύκλο διανομής του τρέχοντος προγράμματος ΤΕΒΑ.

Από το Σεπτέμβριο, σημείωσε, θα ξεκινήσουν οι διανομές του νέου προγράμματος, για το οποίο έχουν ήδη γίνει οι κινήσεις για την  προμήθεια των προϊόντων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.