Με μια λωριδα η κυκλοφορια προς Αλεξανδρουπολη στην Εγνατια Οδο απο τη Δευτερα

Από την ανατολική έξοδο Κομοτηνής μέχρι τον Κόμβο της Μέστης , μέχρι τις 13 Αυγούστου

Στην έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, από τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής έως τον Α/Κ Μέστης στο ρεύμα προς Κήπους, τμήματος οδού που αστυνομεύεται από το Τ.Τ. Κομοτηνής, προχώρησε η Α.Δ. Κομοτηνής, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος, το χρονικό διάστημα από 31-05-2021 έως και 13-08-2021.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής έως τον Α/Κ Μέστης στο ρεύμα προς Κήπους, τμήματος οδού της Εγνατίας Οδού περιφερείας μας, κατά μήκος του οποίου σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας & η Λωρίδα Έκτακτής Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας. Σε κάθε περίπτωση η  κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλέυρως της εκάστοτε ζώνης εργασιών σε λωρίδα κυκλοφορίας διαμορφούμενη από ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας, πλάτους 3,25 μέτρων περίπου. 

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού.  To έργο θα εκτελεστεί σε όσα στάδια απαιτηθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι η ζώνη έργων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο (2) χιλιόμετρα.

Θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα (τοποθέτηση οριζόντιας και κάθετης σήμανσης κ.λ.π.) για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζονται οι διατάξεις των άρθρων 9 και 47 του Ν. 2696/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, της υπ’ άριθ. ΔΟΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ 905/20-05-2011) Απόφαση του κ. Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.