Λυθηκε το προβλημα για την μαθητρια με επιληψια στο 10ο Δημοτικο

Νοσηλεύτρια πλέον καλύπτει το σχολείο, καθώς και το παρακείμενο νηπιαγωγείο

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε αναφερθεί στο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει μια μητέρα, που βρισκόταν καθημερινά μέσα στο αυτοκίνητό της, έξω από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, γιατί σε περίπτωση επιληπτικής κρίσης, θα πρέπει να χορηγηθεί άμεσα στο παιδί της φάρμακο, αλλά στο Σχολείο δεν υπήρχε σχολικός νοσηλευτής.

Όπως είχαμε γράψει τότε, η μαθήτρια δικαιούται την παρουσία νοσηλευτή, και είχε δηλωθεί το αντίστοιχο κενό στο Υπουργείο Παιδείας, όμως επειδή οι λίστες αναπληρωτών με τους σχολικούς νοσηλευτές είχαν σχεδόν εξαντληθεί, υπήρχε δυσκολία να καλυφθεί η θέση.

Όμως ευτυχώς, παρά την καθυστέρηση, φαίνεται πως το πρόβλημα λύθηκε, με την έλευση στο σχολείο νοσηλεύτριας, που θα καλύπτει το συγκεκριμένο σχολείο και το παρακείμενο Νηπιαγωγείο.

Το θετικό είναι πως όλο το προηγούμενο διάστημα δεν χρειάστηκε κάποια επέμβαση σε κάποια κρίση της μικρής μαθήτριας, ενώ τώρα θα μπορέσουν και οι γονείς να είναι πιο ήσυχοι.

Η μητέρα ευχαρίστησε την Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελευθερία Σιώπη, καθώς και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρίνο Κωνσταντινίδη, για την στήριξη, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν, σε αυτή την προσπάθεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.