Κλιματιζομενη αιθουσα για τον καυσωνα στο 2ο ΚΑΠΗ Κομοτηνης

Για το διάστημα από 23 έως 25 Ιουλίου

Ο Δήμος Κομοτηνής μετά τις έκτακτες ανακοινώσεις καιρού για σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες, συμβάλλει στη συνολική προσπάθεια για την οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό. Σε αυτό το πλαίσιο:

  1. Ορίζει υπεύθυνη για τον συντονισμό και τις απαιτούμενες δράσεις για την προστασία του κοινού από τις υψηλές θερμοκρασίες, για το διάστημα από  23/7/2022 έως 25/7/2022, την Κωνσταντινιά Ευσταθίου, Προϊσταμένη του 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, με αναπληρώτρια τη Μαρία Μερέτη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής (κινητό: 6946796063). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531083981. 
  2. Καθορίζει ως χώρο φιλοξενίας του κοινού για την αποφυγή των επιπτώσεων από τον καύσωνα, την κλιματιζόμενη αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στην οδό Γρ. Μαρασλή 1, Κομοτηνή (Κτίριο Πολυλειτουργικό).
  3. Εφιστά την προσοχή στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες (με αναπνευστικές, καρδιαγγειακές παθήσεις, κ.λπ.), προς αποφυγή δυσάρεστων για την υγεία τους επιπτώσεων και ζητά να προσέρχονται στο 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής, όπου Θα βρουν ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.
  4. Καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού για να προφυλαχθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς και τα βρέφη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.