Καταγγελια για περιστατικο ξυλοδαρμου στο Γυμνασιο Νεας Καλλιστης

12χρονος μαθητής και η μητέρα του, όπως καταγγέλλεται, δέχτηκαν επίθεση από 13χρονο μαθητή

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου της Νέας Καλλίστης, σύμφωνα με καταγγελία από πλευράς της μητέρας του θύματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία κατατέθηκε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, ο 12χρονος μαθητής της 1ης Γυμνασίου δέχτηκε επίθεση από 13χρονο μαθητή κατά τη διάρκεια διαλλείματος.

Όταν η μητέρα ενημερώθηκε για το συμβάν έσπευσε στο σχολείο όπου όπως η ίδια καταγγέλλει δέχτηκε επίσης επίθεση από τον 13χρονο μαθητή, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και ο γιός της να οδηγηθούν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου και νοσηλεύτηκαν για διάρκεια 24ωρών, ενώ εξετάστηκαν και από τον Ιατροδικαστή κ. Νικόλαο Κιφνίδη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από πλευράς της αστυνομίας Ροδόπης το περιστατικό καταγγέλθηκε και έλαβαν χώρα όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ενημερώθηκε και η εισαγγελία, ενώ η δικογραφία έχει ολοκληρωθεί και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια των θυμάτων καταγγέλλει αμέλεια από πλευράς του σχολείου σημειώνοντας πως κατά την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε, ως όφειλε, καθηγητής στον αύλειο χώρο.

Σε επικοινωνία του «ΠτΘ» με την διεύθυνση του σχολείου επιβεβαιώνεται το περιστατικό βίας τονίζοντας πως το σχολείο έχει επιληφθεί της υπόθεσης, έχουν ενημερωθεί τόσοι οι Προϊστάμενες αρχές, όσο και δομές διαχείρισης βίας και η διερεύνηση του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ως προς το σκέλος της καταγγελίας που αφορά στην απουσία καθηγητή στον χώρο, επισημαίνεται ότι «σαφέστατα υπήρξε εφημερεύοντας καθηγητής» τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.