«Καινουργια Χρονια, Καινουργια Σχολικα»: Συγκεντρωση σχολικων ειδων απο τα Κεντρα Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας Κομοτηνης και Σαπων

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, Κομοτηνής και Σαπών, των Παιδικών Χωριών SOS, διοργανώνουν, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου (10:00 – 17:00), εκδήλωση, με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των δύο Κέντρων.

Η εκδήλωση «Καινούρια Χρονιά, Καινούρια Σχολικά» θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής (μπροστά από το καραβάκι), ενώ, παράλληλα, όσα παιδιά βρεθούν εκεί θα μπορούν να πάρουν μέρος σε καλλιτεχνικό εργαστήριο και να δημιουργήσουν τη δική τους μολυβοθήκη, με τη βοήθεια του προσωπικού και των εθελοντών.

Τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και Σαπών μας καλούν να βοηθήσουμε τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, ώστε όλα τα παιδιά να επιστρέψουν στα θρανία με τσάντες γεμάτες. Παιδιά οικογενειών που στηρίζουν καθημερινά τα Παιδικά Χωριά SOS, υποστηρίζοντας το βασικό δικαίωμά τους στην εκπαίδευση, δίνοντας τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών θα συνεχιστεί, από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής (Σκεπαστού 7-11), καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή), 08:00 – 18:00.

Ενισχύουμε και φέτος αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.