Και στις ορκωμοσιες μεταπτυχιακων πρωτη η Νομικη μας!!!(+Gallery)

66 οι αποκτήσαντες μεταπτυχιακό δίπλωμα εκ των 112 συνολικά φοιτησάντων - Οι 30 παρακολούθησαν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης

66 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για δεύτερη φορά, κάποιοι ίσως και για τρίτη, την τελετή αποφοίτησής τους από τα φοιτητικά έδρανα.
 
66 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Νομικής επέστρεψαν χθες στην Νομική Σχολή του ΔΠΘ για να παραλάβουν κατά την τελετή απονομής τα μεταπτυχιακά τους διπλώματα που τους καθιστούν, και επισήμως, αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Νομικής.
 
Συνολικά 112 μεταπτυχιακοί φοιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα της Νομικής, εκ των οποίων οι 30 του ΠΜΣ Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ωστόσο το «παρών» στην τελετή έδωσαν μόλις οι μισοί.
 
Οι αποφοιτήσαντες και οι αποφοιτήσασες καταχειροκροτήθηκαν από παρευρισκόμενους συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών», εμφανώς ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση και αυτού του απαραίτητου πλέον σταδίου στην εκπαιδευτική πορεία όλων μας, μιας και οι μεταπτυχιακές σπουδές θεωρούνται πλέον προαπαιτούμενο για την εύρεση εργασίας.
 
Μεταξύ των αποφοιτησάντων ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της ΑΜΘ, κ.Κωνσταντίνος Εξακουστός,, ο δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και πρώην συνήγορος του Δημότη κ.Δημήτρης Ερελιάδης αλλά και ο Κομοτηναίος δικηγόρος κ.Γιώργος Μήλιογλου.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.