ΙΣΡ προς ΙΣΝ: Γιατι σταματησε ο διαγωνισμος κατασκευης του Νεου Νοσοκομειου Κομοτηνης;

Να δοθεί η δέουσα προσοχή για την οριστική λύση της ίδρυσης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος

Επιστολή με την οποία εκφράζει την ανησυχία των μελών του για την ακύρωση του διαγωνισμού κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής απέστειλε προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης.

Σε αυτή ζητά ενημέρωση για τους λόγους που σταμάτησε ο διαγωνισμός για την ανάληψη της δόμησης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, υπενθυμίζει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το υφιστάμενο Νοσοκομείο Κομοτηνής, και ζητούν να δοθεί οριστική λύση για τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγωνιώντας για το μέλλον της ίδρυσης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, για το οποίο είχατε την ευγενή καλοσύνη να πραγματοποιήσετε μέχρι το τέλος του 2025 και να προικίσετε με ό,τι καλύτερο υπάρχει από σύγχρονο επιστημονικό υλικό, ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης που εκπροσωπεί περίπου 450 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σας καλεί να μας ενημερώσετε γιατί σταμάτησε ο διαγωνισμός για την ανάληψη της δόμησης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Γνωρίζουμε το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τον Νομό μας, τον Νομό Ροδόπης, που είναι ο φτωχότερος Νομός της Ελλάδος και επίσης είστε ενήμεροι για το παλιό, ξεπερασμένο και ακατάλληλο κτηριακά Νοσοκομείο μας, που είναι σχεδόν 60 ετών και λόγω της φθοράς του, κινδυνεύει να καταρρεύσει, σε ένα μεγάλο σεισμό, με καταστροφικές συνέπειες για όλο το προσωπικό, Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό, αλλά και για τους ασθενείς. Γι’ αυτό είναι εύλογες οι ανησυχίες μας και σας παρακαλούμε να δώσετε τη δέουσα προσοχή για την οριστική λύση της ίδρυσης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.