Η Εορτη του Δεκαπενταυγουστου στην Μητροπολη Μαρωνειας και Κομοτηνης

Στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής ο πανηγυρικός εσπερινός

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής θα επικεντρωθεί ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής με τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων να πραγματοποιεί τον εσπερινό την παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου, αλλά και την Θεία Λειτουργία την ημέρα της γιορτής.

Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής:

Σάββατο, 12-08-2023 :

(ώρα 07:00). Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

(ώρα 19:00). Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαππών.

Κυριακή, 13-08-2023 :

(ώρα 07:00). Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαναρίου.

(ώρα 19:00). Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Δευτέρα, 14-08-2023 :

(ώρα 19:00). Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της Εορτής και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής και θα προστεί της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Τρίτη, 15-08-2023 :

(ώρα 07:00). Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής.

(ώρα 19:00). Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού της Εορτής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρωνείας και θα προστεί της λιτανείας του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.