Η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. στο πλευρο του Παιδικου Χωριου SOS Θρακης

Αντιπροσωπεία της παρέδωσε δωροεπιταγές για τις ανάγκες της δομής

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκε το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Εκεί, τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Βαφέας Γεώργιος μαζί με μέλη του προσωπικού που προσφέρουν εργασία στο χώρο. Με μεγάλη προσήλωση και ενδιαφέρον η αντιπροσωπεία παρακολούθησε τη λεπτομερή ενημέρωση για τις κοινωνικές υπηρεσίες και το θεάρεστο έργο που προσφέρει η συγκεκριμένη δομή.

Από την πλευρά της και θέλοντας να δώσει  το μήνυμα ότι τα μέλη της Ένωσης  νοιάζονται διαχρονικά τόσο για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS όσο και για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που προσφέρουν καθημερινά σημαντικό έργο, παρέδωσε δωροεπιταγές αξίας 150 ευρώ για αγορά τροφίμων.

«Η συγκίνηση ήταν έκδηλη από όλους τους παρευρισκόμενους, αισθανθήκαμε πως αποτελούμε και εμείς μέλη αυτής της οικογένειας. Υποσχεθήκαμε πως θα είμαστε κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης. Ευχόμαστε από καρδιάς, όλα τα παιδιά του κόσμου να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο από αγάπη, στοργή κι ευτυχία» αναφέρει η Ένωση σε σχετικό της μήνυμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.