Γνωρισαν τι σημαινει προσφορα τα παιδια του 6ου-11ου Νηπιαγωγειου Κομοτηνης

Δέχτηκαν την επίσκεψη των Γιατρών της Καρδιάς αφού μάθαιναν όλη τη χρονιά για τις δράσεις τους

Συνάντηση με την ομάδα των Γιατρών της Καρδιάς, τους οποίους περίμεναν αρκετό καιρό με χαρά και αγωνία, είχαν την Τετάρτη 23 Μαΐου τα παιδιά του 6ου-11ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής.

Όπως τονίζουν οι νηπιαγωγοί των παιδιών, έμαθαν από την ομάδα για τα παιδάκια στο Κατράνκ του Β. Καμερούν. Τους έδειξαν φωτογραφίες και βίντεο κι αυτοί  τους τραγούδησαν για τη φιλία και την αγάπη, τους έδωσαν πολλές ζωγραφιές, καραμέλες και φάρμακα για παιδιά που τα μάζεψαν οι οικογένειες των μαθητών με πολλή αγάπη και κόπο.

Και ενώ το νηπιαγωγείο τους έδωσε αγάπη, οι Γιατροί της Καρδιάς τους έδειξαν τι σημαίνει προσφορά, ελπίδα, αγάπη, ανθρωπιά.

Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς αντήλλασσαν ζωγραφιές και φωτογραφίες μέσω της κ. Στέλλας Σφετκοπούλου που εργάζεται στον τόπο μας και ταυτόχρονα ανήκει στους Γιατρούς της Καρδιάς, την οποία και ευχαριστούν γιατί πραγματικά τους κάνει περήφανους  για τη μεγάλη της προσφορά στην ομάδα.

Οι νηπιαγωγοί πιστεύουν ότι η ανταλλαγή αυτή ήταν άμεση και έκανε τα παιδιά να σκεφτούν ότι κάτι το ελάχιστο για μας, είναι σημαντικό για αυτά στην Αφρική. Και ελπίζουν πως ίσως έκαναν εκείνα τα παιδιά να σκεφτούν ότι κάπου στον κόσμο, σε μια γωνιά της γης υπάρχουν άλλα που τους νοιάζονται  και τους αγαπούν.

Η καλοκαιρινή τους γιορτή μιλά για τα «Δικαιώματα των παιδιών» και είναι αφιερωμένη σ’ εκείνα τα παιδιά της καρδιάς και στους Γιατρούς της Καρδιάς τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.