Εθνικο Διαδημοτικο Δικτυο Υγιων Πολεων

Συνήλθε την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση του Νέου Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, στην Αθήνα.
Τις δυνάμεις τους για την προαγωγή και την πρόληψη της υγείας ως υψίστης σημασίας προϋπόθεση για την θωράκιση και την προστασία του πληθυσμού, ενώνουν περισσότεροι από 160 δήμοι από όλες τις περιφέρειες της χώρας μέσα από το νέο δίκτυο Υγείας που προέκυψε μέσα από τη συνένωση τριών δικτύων, του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας, του Δικτύου Υγιών Πόλεων και του Δικτύου Δήμων Προαγωγής της Υγείας.
Στην 1η Γενική Συνέλευση του νέου φορέα, Πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Από πλευράς Δήμου Αλεξανδρούπολης, στη συνέλευση συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ζητάκης, ο οποίος και εκλέχτηκε τακτικό μέλος του Δ.Σ., ενώ κατά τις αρχαιρεσίες των μελών του νέου σώματος που ακολούθησαν, προτάθηκε από τον πρόεδρο του Δικτύου στη θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. και ψηφίστηκε ομόφωνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.