Ενα τριημερο πανηγυρι για την οικογενεια
Ένα τριήμερο πανηγύρι έστησαν στο πάρκο της Περιφέρειας ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης, σε συνεργασία με την Π.Ε. Ροδόπης και τον Σύλλογο Τριτέκνων Ροδόπης, από την Παρασκευή 15 μέχρι και τη Κυριακή 17 Μαΐου.
Με τη βοήθεια συλλόγων της περιοχής μας, διοργάνωσαν παιχνίδια και δράσεις για παιδιά, στιγμές χορού και μουσικής, Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες αλλά και στιγμές γεύσεων και γαστρονομικών απολαύσεων.
Παράλληλα έλαβε χώρα Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, προσφορά των επιχειρήσεων της πόλης μας, με τα έσοδα να ενισχύουν την ολοκλήρωση της αγιογράφησης των Προστατών του Συλλόγου, Αγίου Τερεντίου και Αγίας Νεονίλλης, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.
Όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Αγγελική Τσουκάτου, η εκδήλωση έγινε με αφορμή την Ημέρα της Οικογένειας, για αυτό και αποφάσισαν να διοργανώσουν, μαζί με το σύλλογο Τριτέκνων ένα πανηγυράκι για την οικογένεια, να ενώσουν τις φωνές τους, να μαζέψουν εθελοντές συλλόγους που θέλουν να στηρίξουν αυτή τη δράση τους, και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά ένα τριήμερο.
Όπως εκμυστηρεύθηκε, λόγω των Ελευθερίων, και το γεγονός ότι η εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά, υπήρξε μια δυσκολία στην συμμετοχή περισσότερων συλλόγων, παρόλα αυτά υπήρξε συμμετοχή, και πολλοί ήταν αυτοί που βοήθησαν για να λάβει χώρα αυτό το πανηγυράκι και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να γιορτάσουν.
Ευχήθηκε δε να μπορέσουν να το κάνουν και του χρόνου, με καλύτερη διοργάνωση, μιας και φέτος είχαν περιορισμένο χρόνο, όμως κατάφεραν να έχουν πολιτιστικούς συλλόγους, σχολές χορού, τους πρόσκοπους και τον Ερυθρό Σταυρό, καθώς και Παρασκευή γλυκών από την ΣΑΕΚ.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
