Επιμνημοσυνη δεηση και καταθεση στεφανων για τα Ελευθερια της Κομοτηνης

Η Κομοτηνή γιορτάζει την ενσωμάτωσή της στον Εθνικό κορμό

Με επιμνημόσυνη δέηση αλλά και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Κομοτηνής συνεχίστηκαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 103η Επέτειο απελευθέρωσης της Κομοτηνής.

Μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, εκπρόσωποι της μαθητιώσας νεολαίας, της πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης μας, βρέθηκαν στον χώρο του Ηρώου όπου και συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις.

Την κυβέρνηση στις σημερινές εκδηλώσεις εκπροσωπεί ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ.Χρήστος Μέτιος. Στεφάνι κατέθεσαν, οι υποψήφιοι βουλευτές Ροδόπης κ.κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Χαρίτου, Ιλχάν Αχμέτ και Αθανάσιος Ελευθεράκης, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ.Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Νίκος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ.Γιάννης Γκαράνης, ο υποδιοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, εκπρόσωπος του γενικού Αστυνομικού Διευθυντή ΠΑΜΘ Ταξίαρχος Μιχάλης Σεβδυνίδης, η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διεθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ κ.Μαίρη Κοσμίδου, η κ.Μαρία Μιχαλοπούλου, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΔΠΘ, ο πρόεδρος της Αρμενικής Κοινότητας Κομοτηνής κ.Στεπάν Ματεοσιάν.

Εκπρόσωπος των πυροσβεστικών υπηρεσιών της ΠΑΜ-Θ, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ροδόπης, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Ροδόπης, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας «Η Αγία Ειρήνη», της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Οχυρού Νυμφαίας Ροδόπης, της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ροδόπης, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, της ΔΕΕΠ Ροδόπης, της ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, του παραρτήματος Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ένωσης Κομοτηναίων Αθήνας, της φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Κομοτηνής, της φοιτητικής παράταξης Κυπρίων Πρωτοπορία, της αυτόνομης φοιτητικής κίνησης Αιχμή Κομοτηνής, για να ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή και ο Εθνικός Ύμνος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.