Επανεκκινηση για τον Αγροτικο Συλλογο Κομοτηνης

Αρκετοί οι νέοι αγρότες που έδωσαν το παρών στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου, που ελπίζει να ενεργοποιήσει πολύ περισσότερους

Να ενεργοποιηθεί ο ίδιος αλλά και τα μέλη του θέλει ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κομοτηνής «Σπάρτακος», που το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου έκοψε την βασιλόπιτά του.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι φορέων και πολιτικοί, αλλά και αρκετοί αγρότες στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι, με τις οικογένειές τους, παρόλο που η διοίκηση του Συλλόγου ελπίζει πως στο μέλλον θα έχουν πολύ περισσότερους σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος κ. Νίκος Μποτρότσος, που εκλέχθηκε πριν από ένα χρόνο, ο Σύλλογος ανήκει σε όλους τους αγρότες, και τα προβλήματα είναι κοινά για όλους.

Παρατήρησε δε πως η συμμετοχή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα έπρεπε, αν σκεφτεί κανείς πως στην περιοχή μας γίνονται 20.000 αιτήσεις καλλιέργειας. Πιστεύει όμως, επειδή αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάνουν μια τέτοια συνάντηση μετά από πολλά χρόνια, πως τις επόμενες φορές θα είναι πολύ περισσότεροι, μιας και το ενδιαφέρον των αγροτών έχει φανεί στις δράσεις που πραγματοποιούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.