Εκπαιδευση στη Βασικη Υποστηριξη Ζωης και στη χρηση AED

Από τον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής την Κυριακή 7 Μαρτίου

Ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Βασική Υποστήριξη Ζωής και στη χρήση AED θα υλοποιήσει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Κυριακή 7 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας. Η χρήση μάσκας κατά την εκπαίδευση είναι υποχρεωτική.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων πολιτών κάθε ηλικίας στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ – AED” με οδηγίες COVID-19.

Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED” του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι εκπαιδευόμενοι μετά τη θεωρητική και πρακτική τους εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές τελευταίας τεχνολογίας, αποκτούν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το οποίο ισχύει για πέντε χρόνια με πιστοποίηση ISO και Διεθνή Αναγνώριση.

Info

Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε μία ημέρα, Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 ώρες από τις 9.30 έως τις 15.30

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 6998314141 

Περιορισμένες θέσεις (9)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.