Εκδηλωση Επαγγελματικου Προσανατολισμου απο τον Συλλογο Φροντιστων Θρακης

Με καλεσμένο ομιλητή τον Χρήστο Ταουσάνη

Ο Σύλλογος Φροντιστών Θράκης διοργανώνει την Κυριακή 21 Ιουνίου, εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος με προσκεκλημένο ομιλητή τον Διδάκτoρα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα» κ. Χρήστο Ταουσάνη.
 
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στην Κομοτηνή στο Ίδρυμα Παπανικολάου στις 11.00 π.μ. Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2015.
 
Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου.
 
Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.