Ευχαριστιες του Γηροκομειου Κομοτηνης στην ΕΠΣ Θρακης

Για τη διάθεση των εισπράξεων του τελικού κυπέλλου

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Χριστιανικού Συλλόγου Κομοτηνής «Η Ορθοδοξία» απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Θράκης για τη διάθεση των εισπράξεων του τελικού αγώνα κυπέλλου στις ανάγκες του Γηροκομείου Κομοτηνής.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της διοικήσεως, των τροφίμων και των εργαζομένων του Ιδρύματός μας, παρακαλούμε να δεχθείτε και να διαβιβάσετε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως και τα σωματεία τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας για την διάθεση των εισπράξεων του τελικού αγώνα του κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του Πανθρακικού και της Ελπίδας Σαππών συνολικού ποσού 3.245 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης προμήθειας πετρελαίου και ιατρικού υλικού.

Η ευγενική αυτή χειρονομία μας συγκίνησε βαθύτατα γιατί όχι μόνο αποτελεί πολύτιμη συμβολή στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, αλλά και, κυρίως σπουδαία ηθική τόνωση στον αγώνα που διεξάγουμε για την συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας και την άριστη από κάθε πλευράς εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων συμπολιτών που φιλοξενούνται σ’αυτήν.

Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων Σας στην Ένωση και τα αθλητικά σωματεία που ανήκουν σ’αυτήν και πλούσια την ευλογία του Θεού σε Σας προσωπικά καθώς και τις Διοικήσεις και τους ποδοσφαιριστές των Σωματείων.

Με βαθύτατη εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες

Εντολή Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Πρωτοπρ. Δημήτριος Βασιλειάδης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.