Δημοσιες ευχαριστιες απο το 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνης προς την αν. Περιφερειακη Διευθυντρια Εκπαιδευσης ΑΜΘ

Για τις εργασίες ευπρεπισμού και καλλωπισμού στο σχολικό συγκρότημα

Δημόσιες ευχαριστίες εκφράζει η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής προς την Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Μαίρη Κοσμίδου για την καθοριστική συμβολή της στις εργασίες καλλωπισμού και ευπρεπισμού που πραγματοποιήθηκαν στο συγκρότημα των κτιρίων.

Μέσω ανοιχτής επιστολής του ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Νεκτάριος Δαπέργολας επισημαίνει τα εξής:

«Αξιότιμη κα Διευθύντρια,

Δια του παρόντος και εκφράζοντας και τα αισθήματα όλων των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, σάς αποστέλλουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την καθοριστική συμβολή σας στις εργασίες καλλωπισμού και ευπρεπισμού του κτιρίου της σχολικής μας μονάδας, ενός κτιρίου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω παλαιότητας, συνεχών φθορών, αλλά και εξαιτίας της ασφυκτικής οικονομικής δυσπραγίας και ελλείψεως πόρων ειδικά κατά τα τελευταία έτη. Εν μέσω τέτοιων συνθηκών, που δυσχεραίνουν και συχνά παραλύουν τις προσπάθειές μας για τη διεκπεραίωση βελτιωτικών έργων, η παρέμβασή σας κατά τους τελευταίους μήνες υπήρξε καίρια και τα αποτελέσματά της άμεσα ορατά.

Πέραν δε των ευχαριστιών μας και με δεδομένη την εκ μέρους σας εκπεφρασμένη από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων σας βούληση και προθυμία, εκφράζουμε ακόμη τις βάσιμες ελπίδες μας – ή μάλλον τη βεβαιότητα – ότι θα είστε δίπλα μας και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στο μέλλον για τη βελτίωση και τη λειτουργική αναβάθμιση του σχολείου μας, πάντοτε στον βαθμό του εφικτού, με εργασίες που θα πραγματοποιηθούν τόσο εντός του κτιρίου όσο και του αυλείου χώρου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.