Δημος Αρριανων: Επισκευες και συντηρησεις σχολικων μοναδων και δρομων

Έπεσαν οι υπογραφές για τα δύο έργα

Στην υπογραφή σύμβασης με τους αναδόχους προχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αρριανών για δύο ακόμη έργα που αφορούν την επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων και την δημοτική οδοποιΐα.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο έργο «Επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων και αύλειων χώρων Δ. Αρριανών», έχει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και αφορά παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Φιλλύρας, στο Δημοτικό Σχολείο Αρριανών και στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Βυρσίνης.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τη βελτίωση της προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες με την κατασκευή ραμπών ΑμεΑ, την τοποθέτηση αντικραδασμικών δαπέδων ασφαλείας και την επίστρωση ελαστικοσυνθετικού τάπητα.

Το δεύτερο έργο «Οδοποιΐα Δ. Αρριανών» αφορά ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο στους οικισμούς Κύμη, Εσοχή, Μοναστήρι, Λαμπρό, Δαρμένη και Αρχοντικά.

Οι συμβάσεις των έργων υπεγράφησαν μεταξύ του Δημάρχου Ριτβάν Αμέτ και των αναδόχων και ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών και τα χρονοδιαγράμματα των έργων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.