Διασκεδασαν με παραδοσιακα παιχνιδια και καλλιτεχνικες δρασεις τα μικρα παιδια στον αυλειο χωρο του Ναου Αγιου Κοσμα του Αιτωλου

Σήμερα με ένα μεγάλο γλέντι κορυφώνονται οι εκδηλώσεις Αυγουστιάτικες Πολιτισμού Ανάσα» του Συλλόγου «Τραπεζούντα»

Αφιερωμένη στα μικρά παιδιά ήταν η πρώτη μέρα των δράσεων με τίτλο «Αυγουστιάτικες Πολιτισμού Ανάσα» που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα».

Με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής, οι τριήμερες δράσεις ξεκίνησαν με Μνημόσυνο για την ανάπαυση των κεκοιμημένων ενοριτών και ακολούθησε η εκδήλωση με τίτλο «Μένουμε για πάντα παιδιά»  που περιλάμβανε διασκέδαση με παραδοσιακά παιχνίδια και καλλιτεχνικές δράσεις.

Να θυμίσουμε ότι οι εκδηλώσεις κορυφώνονται σήμερα Τρίτη, όταν και μετά το πέρας του Εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Παντελεήμονος στις 19.00 στον Ναό θα ακολουθήσει στον αύλειο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, Παραδοσιακό Πανηγύρι με αξιόλογους πόντιους καλλιτέχνες όπως οι Γιάννης Παρηγορίδης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Γιώργος Παπαγιαννίδης, Παναγιώτης Κοργιαννίδης, Παναγιώτης Στεφανίδης, Χαράλαμπος Παγκοζίδης, Κώστας Σαββίδης.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς θα είναι, ο τραγουδιστής Ευκλείδης Παγκοζίδης.

Info

  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Συνδιοργάνωση: Δήμος Κομοτηνής-ΔΚΕΠΠΑΚ, Περιφέρεια ΑΜΘ-Περιφερειακό Τμήμα Ροδόπης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.