Δεν σταματα η προσφορα στο Νεο Σιδηροχωρι

Μεγάλη, όπως κάθε φορά, ήταν η προσέλευση των αιμοδοτών στο θεσμό, πλέον της αιμοδοσίας

Μαζική, όπως πάντα, ήταν η προσέλευση των αιμοδοτών στην 23η Εθελοντική αιμοδοσία στο Νέο Σιδηροχώρι, με την αρωγή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι, δεκάδες συμπολίτες μας προσήλθαν στο παλιό Δημαρχείο του νέου Σιδηροχωρίου για να προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους.

Εκεί βρισκόταν και η «ψυχή» της αιμοδοσίας στον οικισμό, η κ. Εύα Τσουρπουδή, η οποία σημείωσε πως «η έννοια του εμείς και όχι του εγώ, ενισχύει το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης των εθελοντών αιμοδοτών του χωριού μας, και για αυτό επί εντεκάμισι χρόνια έχουμε μεγάλη άνοδο των εθελοντών αιμοδοτών μας» ανέφερε.

Βλέπουν δε στους παλιούς να προστίθενται συνεχώς και νέοι, και έτσι, ξεκινώντας με 28 μονάδες την πρώτη φορά, έφτασαν να συγκεντρώνουν 60 μονάδες, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δεν καταφέρνουν να προσέλθουν την Κυριακή και επισκέπτονται τις επόμενες μέρες την αιμοδοσία του Νοσοκομείου.

Ιδιαίτερα στάθηκε και στο γεγονός πως στη συγκεκριμένη αιμοδοσία έδωσαν αίμα και μέλη της δημοτικής παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» μαζί με τον επικεφαλής κ. Αντώνη Γραβάνη.

Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει και τα στελέχη του Νοσοκομείου που στηρίζουν πάντα την αιμοδοσία, αλλά και τις κυρίες του Πολιτιστικού συλλόγου, που όπως κάθε φορά χορήγησαν εδέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.