Χρυση διακριση για το Σισμανογλειο Νοσοκομειο Κομοτηνης στα Health Business Awards 2019

Για το έργο MediciNet II

Tην πρώτη θέση στην κατηγορία «Νοσοκομεία – Ποιότητα Υπηρεσιών»  των “Healthcare Business Awards 2019” απέσπασε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής για το  έργο «Promoting health on successful grounds: Enhancing hospitals cooperation on emergencies / MediciNet II», μέσω του οποίου έγινε η ανακαίνιση των χειρουργείων.

Ο θεσμός της Health Daily και της Boussias Communications διοργανώθηκε για 4η χρονιά με στόχο την επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών, καινοτόμων δράσεων και αξιόλογων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στο χώρο της Υγείας.

Το Χρυσό βραβείο εκ μέρους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής παρέλαβαν ο Διευθυντής της Διοικητικής Υπηρεσίας κ.Ευάγγελος Πολιτειάδης και ο Project Manager του έργου – υπάλληλος του Τμήματος Πληροφορικής του Νοσοκομείου, κ.Παναγιώτης Μιχαηλίδης.

Η διάκριση των Healthcare Business Awards απονέμεται σε Οργανισμούς, Φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου της Υγείας, που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους απέδειξαν ότι επενδύουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κλάδου και εφάρμοσαν καινοτόμες δράσεις και προγράμματα επικοινωνίας που συνέβαλαν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.