ΑΣΠΑΙΤΕ: Εγινε η κληρωση για ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ 2018 -2019

Το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί η διαδικασία και η προθεσμία αποστολής του φακέλου δικαιολογητικών - Εκδόθηκαν την Τρίτη τα αποτελέσματα της κλήρωσης στα Προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ για το 2018 - 2019

Σύμφωνα με την ΑΣΠΑΙΤΕ στις 27/08 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στην έδρα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, για τον καθορισμό των επιτυχόντων και των επιλαχόντων στα προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.
 
Τα αποτελέσματα και η διαδικασία της κλήρωσης επικυρώθηκαν σε συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ και περιλαμβάνονται στους πίνακες αποτελεσμάτων. Η ταυτοποίηση των υποψηφίων γίνεται με τον Αριθμό Ταυτότητας είτε το Α.Φ.Μ. τους.
 
Η διαδικασία των τεχνικών ελέγχων θα ολοκληρωθεί σύντομα. Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί ο πίνακας των αρχικά επιτυχόντων φοιτητών στα προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ – ΠΕΣΥΠ. Επίσης, θα καθοριστεί η διαδικασία και το διάστημα αποστολής του φακέλου δικαιολογητικών.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspete.gr) προκειμένου να δουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.