«Απο ποτε τα ΤΕΠ λειτουργουν και δεχονται ασθενεις αφου πρωτα προηγηθει τηλεφωνο στη γραμματεια του Διοικητη;»

Καταγγελία για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Δυσλειτουργίες αναδεικνύει και εκφράζει απορίες για τη λειτουργία των ΤΕΠ του νοσοκομείου Κομοτηνής αναγνώστρια της εφημερίδας μας, αφηγούμενη περιστατικό που βίωσε ο σύζυγός της που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα στην καταγγελία που λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο η αναγνώστρια της εφημερίδας επισημαίνει τα εξής:

«Ο δικός μας Γολγοθάς ξεκίνησε από χθες 2/1/2022 .

Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε θετικός στο covid 19 στις 2/2/2022 και ώρα 12:45.

Λόγω ιστορικού με ΧΑΠ κρίναμε ότι πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο στα ΤΕΠ για μέτρηση οξυγόνου και ό,τι άλλο χρειάζεται.

Ώρα 13:15 το μεσημέρι πήγε και του είπαν να έρθει αύριο το πρωί στις 9. Δεν του κάνανε απολύτως τίποτα. Ούτε μια καταμέτρηση οξυγόνου.

Σήμερα 3/1/2022 στης 8.30 ήταν στα ΤΕΠ. Περίμενε έξω μαζί πολλούς ακόμη. Και πάλι δυστυχώς δεν του κάνανε τίποτε. Στις 10 βγαίνει κάποια νοσηλεύτρια και τους ανακοινώνει: “όσοι είναι εμβολιασμένοι να φύγουν”.

10:05 επικοινωνώ με το γραφείο της Διοικήτριας. Στις 10:35 με παίρνει η γραμματεία και μου λέει: μπορεί να πάει να τον εξυπηρετήσουν.

Και ρωτώ εγώ τώρα: Είναι λογικό όλο αυτό και ότι ο σύζυγός είναι μες την υγρασία με 92 οξυγόνο και γίνεται μπαλάκι κάποιων ανεύθυνων; Από ποτέ τα ΤΕΠ λειτουργούν και δέχονται ασθενείς αφού πρώτα προηγηθεί τηλέφωνο στην γραμματεία του Διοικητή;

Δεν έχουν όλοι οι πολίτες το δικαίωμα ίσης μεταχείρισης;

Αν στην θέση του συζύγου ήταν  οι γονείς μας τι θα γινόταν;».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.