Ανοιγει τις πυλες του το Τμημα Δοκιμων Αστυφυλακων Κομοτηνης

Για να υποδεχθεί 308 νέους Δόκιμους αστυφύλακες

Την Κυριακή 16-10-2016 και από ώρες 08.00΄ έως 20.00΄ αναμένεται να παρουσιασθούν στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, τριακόσιοι οκτώ νέοι Δόκιμοι Αστυφύλακες, ήτοι 217 άνδρες και 91 γυναίκες, ως επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις των ετών 2014 & 2015. Οι ογδόντα άνδρες εξ’ αυτών, θα κατανεμηθούν, μετά το πέρας της Βασικής Στρατιωτικής Εκπαίδευσής τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

Τους νεοκαταταχθέντες θα υποδεχθεί ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Αστυνόμος Α΄ κ. Πέτρος Δεμερτζίδης, με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ο οποίος θα τους καλωσορίσει στη μεγάλη αστυνομική οικογένεια και θα τους συγχαρεί για την επιτυχία τους. Οι πρωτοετείς Δόκιμοι Αστυφύλακες θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης και στη συνέχεια το τακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.
 
Να θυμίσουμε ότι η Σχολή Αστυφυλάκων σύμφωνα με το Π.Δ. 352/95 άρθρο 1 είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, έχει ως αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων και αποβλέπει στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση, τη γενική μόρφωση και την κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία των εκπαιδευομένων, ώστε να καταστούν ικανοί αστυνομικοί και ανακριτικοί υπάλληλοι.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.