Ανανεωσε σημαντικο μερος του ιατροτεχνολογικου εξοπλισμου του το Νοσοκομειο Κομοτηνης

Μέσω προγράμματος ΈΣΠΑ που έφτασε το 1,2 εκατ. ευρώ

Την ανανέωση σημαντικού μέρους του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του κατάφερε να πετύχει το Νοσοκομείο Κομοτηνής με την υλοποίηση προγράμματος ΕΣΠΑ, συνολικής αξίας  1.224.336,28 ευρώ, που ξεκίνησε το 2020 και ολοκληρώθηκε το τρέχον έτος.

Η απόκτηση του εξοπλισμού αυτού έχει συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του πληθυσμού της Κομοτηνής και της ευρύτερης περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, καθώς και των επισκεπτών της. Έχει αντικαταστήσει ένα σημαντικό μέρος του παλιού εξοπλισμού, ο οποίος είχε καλύψει τον αναμενόμενο χρόνο ζωής του, ήταν παλαιάς τεχνολογίας και επιβάρυνε σημαντικά τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου για τη συντήρησή του. Ο νέος εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητες και εφαρμογές σύγχρονων μεθόδων και πρακτικών διάγνωσης.

«Το έργο αυτό απαιτούσε εντοπισμό αναγκών, έρευνα αγοράς, δημόσια διαβούλευση, σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών και τεχνικών δελτίων, υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης για τη λήψη αποφάσεων ένταξης προετοιμασία και εκτέλεση διαγωνιστικών διαδικασιών, τεχνική αξιολόγηση προσφορών, παραλαβές και πληρωμές των υποέργων. Επίσης άπειρες εργατοώρες, συνεχή προσπάθεια, επιμονή, θέληση, διάθεση, μόχθο» σημείωσε σε γραπτή της δήλωση η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου που συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.