Ακομα 84 αποφοιτοι Νομικης ορκιστηκαν στην Κομοτηνη

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πρώτων δια ζώσης ορκωμοσιών της Σχολής μετά από δύο χρόνια

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πρώτων ορκωμοσιών μετά από σχεδόν δύο χρόνια στη Νομική Κομοτηνής, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, με 84 τελειόφοιτους να δίνουν τον νενομισμένο όρκο στο χώρο του αμφιθεάτρου της Σχολής.

Η προσέλευση στην αίθουσα έγινε τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα, με κάθε απόφοιτο να μπορεί να προσκαλέσει συγκεκριμένο αριθμό συγγενών και φίλων στην τελετή, ενώ τον όρκο έδωσε ο κ. Χριστόδουλος Λαφαζάνης, με τους νέους νομικούς να παραλαμβάνουν στη συνέχεια τα πτυχία τους από τον Αντιπρύτανη κ. Φώτη Μάρη και τον Κοσμήτορα της σχολής κ. Μιχαήλ Χρυσομάλλη.

Ο κ. Μάρης μετέφερε το συγχαρητήριο μήνυμα του Πρύτανη του ΔΠΘ, προς τους αποφοιτήσαντες, ενώ τόνισε πως η πορεία του καθένα προς την επιτυχία, έχει απαραίτητο συστατικό την προσωπική του ευτυχία, γιατί καριέρα και προσωπική ευτυχία πάνε μαζί.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσομάλλης συνεχάρη τους αποφοίτους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους στη Νομική επιστήμη, τονίζοντας προς αυτούς, όπως είχε κάνει στους συναδέρφους τους μια μέρα πριν, πως βρίσκονται σε μια στιγμή μετάβασης, «μια διαβατήρια λειτουργία με τους φοιτητές να γίνονται πλέον πολίτες εντεταλμένοι στην υπηρεσία του δικαίου και της δικαιοσύνης, ως λειτουργοί ή συλλειτουργοί της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.