Αγρια δολοφονια ηλικιωμενου ζευγαριου στην Καβαλα

Ομολόγησε ο εγγονός ότι σκότωσε τη γιαγιά και τον παππού του

Νεκροί μέσα στο σπίτι τους βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα. Οι σοροί του ανδρόγυνου φέρονται να έχουν πολλαπλές μαχαιριές.
 
Κλιμάκια της αστυνομίας ερευνούν το σπίτι επί της οδού Ηροδότου 2, όπου σημειώθηκε το ειδεχθές έγκλημα, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίς το μεσημέρι, ο εγγονός του ζευγαριού μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο για ανάκριση.
 

Ο 24χρονος κατά την ανάκριση ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη γιαγιά του και τον παππού του.
 
Ο νεαρός, που η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του αγνοείται έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
 
Ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο 85χρονο παππού του και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σοβαρά προβλήματα υγείας.
 
Στο ίδιο κτίριο κατοικούν και άλλοι συγγενείς τους, αλλά κανείς δεν άκουσε θόρυβο. Εκείνοι βρήκαν και το ζευγάρι κατακρεουργημένο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο ο οποίος προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση. Ο ίδιος δεν εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο διπλό φονικό.
 
Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.