Αγκαλιασαν τον «Μικρο Πριγκηπα»

Η παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» ενθουσίασε το κοινό

Την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους που «ζωντάνεψε» ξανά το θερινό ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής το φετινό καλοκαίρι είχε ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Και αυτό γιατί στο πλαίσιο συνεργασίας με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και της επιχορήγησης δράσεων και προγραμμάτων της καθολικής προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία στον πολιτισμό, με σκοπό την άρση των διακρίσεων, καθώς και την κοινωνική ενσωμάτωσή – συμμετοχή τους στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Τομέα, ανέβασε τη θεατρική παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας» στο Θερινό Θέατρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, με τη συμμετοχή των ωφελούμενων του.

Στη σκηνή, μαζί με τη σκηνοθέτη της παράστασης κ. Χρύσα Ιωαννίδου, τα παιδιά του Συλλόγου ζωντάνεψαν, μέσα από τους ρόλους αλλά και με τραγούδι και χορό, το μοναδικό έργο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού.

Με το κοινό να προσέρχεται ενθουσιωδώς, τηρώντας τους κανόνες για τους χώρους αυτούς, φάνηκε πως υπάρχει η διψά τόσο για τις δράσεις του Συλλόγου, όσο και για την πολιτιστική δημιουργία γενικότερα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.