6η γιορτη φθινοπωρου την Κυριακη απο τον Συλλογο Γυναικων Μικρου Κρανοβουνιου

Και υποδοχή λειψάνων την Πέμπτη του Αγίου Παντελεήμονα, Αγίου Χαράλαμπου, Αγίου Μηνά

Την 6η γιορτή φθινοπώρου διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μικρού Κρανοβουνίου «Ο Άγιος Παντελεήμων». Η γιορτή θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του οικισμού με ώρα έναρξης τις 11.00 και θα περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων.
 
Θα ακολουθήσεις στις 12.00 της ίδιας ημέρας αγιασμός για τους αγρότες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.
 
Δοθείσης ευκαιρίας, αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου η εκκλησία του Μικρού Κρανοβουνίου, ο Άγιος Παντελεήμων, θα υποδεχθεί λείψανα των αγίων ενδόξων μεγαλομαρτύρων Αγίου Παντελεήμονα, Αγίου Χαράλαμπου και Αγίου Μηνά. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 και θα ακολουθήσει Εσπερινός και Παράκληση στον Άγιο Παντελεήμωνα.
 
Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 7.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και στις 18.00 Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου Χαράλαμπου
 
Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 7.00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία και στις 18.00 Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου Μηνά
 
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 7.00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία και στις 18.00 Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου Παντελεήμονος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.