5.915 ευρω συγκεντρωθηκαν στο φετινο Santa Run Κομοτηνης

Οι ευχαριστίες της οργανωτικής επιτροπής για την επίτευξη του φετινού διπλού στόχου

5.915 ευρώ συγκεντρώθηκαν τα φετινά Χριστούγεννα από τη διάθεση των σκούφων και των στολών στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης Santa Run Κομοτηνής.

Η οργανωτική επιτροπή της δράσης ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα της φετινής δράσης η οποία δεν περιορίστηκε στην καθιερωμένη πορεία περπατήματος αλλά έγινε Εβδομάδα Κοινωνικής Προσφοράς, στην οποία συνέβαλαν η Κοινότητα Νέων, η Κοιν. Σ.ΕΠ Κομοτηνή Eν Δράση, η System & G, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας», η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής και το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» και ιδιαίτερα η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας, που συμβάλει τα μέγιστα σε κάθε εθελοντική αιμοδοσία. 

Μεταξύ αυτών και η διαδικτυακή δράση «Δες το αλλιώς» που ήταν πρωτοβουλία της Δομικής Δαλκυριάδου στην οποία ανταποκρίθηκαν τα Κ.Δ.Α.Π. «Παιδεία Παίζει», Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Κομοτηνής, ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, η «Κιμωλία», «Χαρά και Δημιουργία», Κ.Δ.Α.Π. Μεα Χαμόγελο Κομοτηνής, Κ.Δ.Α.Π. Μπο…Yes, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, 5ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κομοτηνής, ΜΟΡΜΟΛΗΣ Παιδικός Σταθμός και γέμισαν το site εικόνες, γεμάτες από την ελεύθερη σκέψη των παιδιών που ζωγράφισαν «έξω από το κουτί». 

Σε ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή απευθύνει τις ευχαριστίες της σε όσους παρευρέθηκαν στη δράση και βοήθησαν να δώσουν παλμό και ζωντάνια στην πόλη, καθώς και σε όλους όσους που δεν παρευρέθηκαν αλλά στήριξαν σθεναρά την επίτευξη του στόχου!

Ειδικότερα η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της δράσης ήτοι τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και τους e-Αιμοδότες, τους εθελοντές μας από το ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ, το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής που γέμισε με νότες την πορεία μας,  το Europe Direct, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Ν. Ροδόπης, το Σύλλογο Κρητών Φοιτητών «Ψηλορείτης» και το Κέντρο Νεολαίας Εθελοντισμού Exagono αλλά και όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή να γίνουν ξωτικά στη δράσης μας.

Τους χορηγούς επικοινωνίας που όπως αναφέρουν «μετέδωσαν τη φωνή μας και είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.