122 αποφοιτοι του Τμηματος Κοινωνικης Διοικησης ελαβαν τα πτυχια τους (+Gallery)

Στην πρώτη τελετή ορκωμοσίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

130 πρωτοετείς φοιτητές θα δεχτεί τις επόμενες ημέρες το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σύμφωνα και με τα επίσημα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2016.
 
130 θα περάσουν για πρώτη φορά το κατώφλι του Τμήματος στο οποίο αναμένεται να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς τους τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως έπραξαν πριν από περίπου τόσα χρόνια και οι 122 φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης που χθες πέρασαν το ίδιο κατώφλι για τελευταία φορά με την ιδιότητα του φοιτητή.
 

122 απόφοιτοι πλέον του Τμήματος έλαβαν χθες τα πτυχία τους, στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής, παρουσία καθηγητών, συγγενών και φίλων που βρέθηκαν κοντά τους για να γιορτάσουν μαζί τους, το επιστέγασμα των προσπαθειών τους τα τελευταία τέσσερα και πλέον χρόνια της φοιτητικής τους ζωής.
 

Τον όρκο διάβασε η πρωτεύσασα με βαθμό άριστα 8,595 φοιτήτρια του Τμήματος Ίρμα Λαμπριανίδου η οποία και καταχειροκροτήθηκε από τους συμφοιτητές της, για να ακολουθήσει η απονομή των πτυχίων δια χειρός του Πρύτανη του Δημοκριτείου κ. Αθανασίου Καραμπίνη.

Εμείς να ευχηθούμε συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους, καλή σταδιοδρομία και τα χαμόγελα της χθεσινής ημέρας να τους συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης ζωής τους. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.