Ξεκαθαρισμα λογαριασμων λιγο πριν τις εκλογες

Της έκδοσης

Ένα μήνυμα για όσους, από την παράταξη, αυτομόλησαν και ανεξαρτητοποιήθηκαν, για να συνεργαστούν στη συνέχεια με τον Περιφερειάρχη, είχε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, στο πρόσφατο περιφερειακό Συμβούλιο.

Έτσι κατά την αντιπαράθεσή του με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αριστείδη Μωυσιάδη (που ήταν ένας από τους αποχωρήσαντες από την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης στο μέσο της θητείας) χαρακτηρίζοντάς τον άνθρωπο που ασχολείται με την πολιτική αλλά μόνο αμειβόμενος.

Είχε όμως και ένα μήνυμα για όλους όσους έφυγαν: «Όλοι εσείς που αλλάξατε συνειδήσεις και πουλήσατε αξίες θα σας κρίνει η κοινωνία στις 8 Οκτωβρίου», τόνισε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι πολλοί από αυτούς είναι υποψήφιοι στις επιμέρους Περιφερειακές ενότητες.

Ο κ. Μωυσιάδης σημείωσε πως η αναφορά αυτή δείχνει πως ο κ. Τοψίδης ενοχλείται ακόμα από την αποχώρησή του, και απέκρουσε τα περί ασχολούμενου αμειβόμενος με την πολιτική.

Με δεδομένο ότι και από τις δύο παρατάξεις έχουμε αποχωρήσεις και προσχωρήσεις, με αρκετά μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης να προέρχονται από την παλιά παράταξη Παυλίδη, οι εκλογές φέτος στην Περιφέρεια θα είναι, περισσότερο από την προηγούμενη φορά, επί προσωπικού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.