Τρια χρονια Ν.Δ.

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της χώρας μας η Νέα Διακυβέρνηση. Τρία χρόνια που με πρόσχημα τις μεταρρυθμίσεις απορρύθμισε ουσιαστικά τη δημόσια ζωή της χώρας μας.

Αν κάποιος ήθελε να κάνει απολογισμό της τριετίας αυτής στο μόνο που θα μπορούσε να αναφερθεί θα ήταν στα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης και στη διάψευση των προσδοκιών που σαν αντιπολίτευση καλλιέργησε.

Αν η κυβέρνηση ήθελε να κάνει απολογισμό της τριετίας της όφειλε με πλήρη σεβασμό προς τους πολίτες της να συγκρίνει τα όσα προεκλογικά υποσχέθηκε με αυτά τα οποία έκανε. Αν βέβαια σεβόταν τους πολίτες. Κανείς όμως δεν αναμένει κάτι τέτοιο από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση, η οποία για μια άλλη φορά θα χρησιμοποιήσει την πεπατημένη. Λαϊκισμός και τεχνάσματα.

Εξάλλου σε ποιον τομέα θα μπορούσε να πει πώς έχει κάνει βήματα; Στις εξωτερικές σχέσεις; Πρόσφατο το φιάσκο του αγωγού. Στα οικονομικά; Και ο τελευταίος πολίτης γνωρίζει και βιώνει τα αποτελέσματα της οικονομικής της πολιτικής. Στον τομέα της παιδείας; Είναι γνωστό ότι έχει φέρει το πάνω κάτω με αποτέλεσμα η κρίση στην παιδεία να έχει φτάσει στην κορύφωσή της.

Τι να πει και τι να υπογραμμίσει κάποιος. Φαίνεται πως μόνο ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του δεν καταλαβαίνουν ότι η χώρα έχει φτάσει στα όριά της.

Η χειμέρια νάρκη στην οποία έχει πέσει η κυβέρνηση καλά κρατεί…


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.