Το συνεδριο του ΠΑΣΟΚ και η Νεα Γενια

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε…….!!!! Η νέα γενιά επέστρεψε…….!!!! Μετά από αρκετά χρόνια έζησα εκείνο το συναίσθημα που είχα ζήσει όταν ήμουν φοιτητής Νομικής και μέλος της παράταξης ΠΑΣΠ Νομικής Κομοτηνής. Αναφέρομαι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε με μαζική συμμετοχή χιλιάδων πολιτών και ειδικότερα των νέων, στις 20-22 Μαΐου 2022 στο στάδιο Ταεκβοντό. Είδα την αισιοδοξία στα μάτια των νέων και το χαμόγελο της ευτυχίας της αναγέννησης. Χιλιάδες φίλοι και μέλη έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη νέα – καθαρή πορεία του κόμματος που ξεκίνησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Νίκος Ανδρουλάκης.

Η νέα γενιά έχει αναλάβει το μέλλον στα χέρια της με πολιτική υπευθυνότητα, με ρεαλιστικές προτάσεις και πάνω απ’ όλα με αρχές της αξιοκρατίας και διαφάνειας. Μακριά από λαϊκισμούς, με καθαρή πολιτική και με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η συμμετοχή χιλιάδων δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών – μελών – φίλων στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το κόμμα αυτό έχει βαθιές ρίζες, έχει μια σημαντική ιστορία και πάνω απ’ όλα βασίζεται σε αξίες και αρχές. Το κεντρικό μήνυμα του πρόεδρου ΠΑΣΟΚ κυρίου Νίκου Ανδρουλάκη «η κοινωνία στο προσκήνιο» τονίζει τη σημασία που δίνει ο ίδιος προσωπικά στην κοινωνία, στους πολίτες  και στις ιστορικές αξίες του κόμματος αυτού

Η συμμετοχή χιλιάδων δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών – μελών – φίλων στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το κόμμα αυτό έχει βαθιές ρίζες, έχει μια σημαντική ιστορία και πάνω απ’ όλα βασίζεται σε αξίες και αρχές. Το κεντρικό μήνυμα του πρόεδρου ΠΑΣΟΚ κυρίου Νίκου Ανδρουλάκη «η κοινωνία στο προσκήνιο» τονίζει τη σημασία που δίνει ο ίδιος προσωπικά στην κοινωνία, στους πολίτες  και στις ιστορικές αξίες του κόμματος αυτού. Εδώ και μήνες τόνιζε και τονίζει την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την ενεργειακή κρίση, για την κοινωνική κατοικία, για το brain drain, την ανεργία αλλά και για την κοινωνική δικαιοσύνη. 

Το ΠΑΣΟΚ πλέον έχει μια άλλη πορεία. Μια πορεία του ορθού λόγου και συγκεκριμένων υλοποιήσημων – αιτιολογημένων προτάσεων. Η κατανόηση των προβλημάτων και η επίλυση τους απαιτεί μια συνεχή διάλογο με την κοινωνία, όπου με πολιτικό ήθος σύντομα θα οικοδομηθεί αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό. Με νέα πρόσωπα, με μια νέα πολιτική κουλτούρα, με σύγχρονες προτάσεις, προχωράμε δυναμικά πάντα δίπλα στον πολίτη και στην κοινωνία.

*Ο Μεμέτ Ντενίζ είναι δικηγόρος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής ΔΠΘ. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του ΔΠΘ και του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης ΔΠΘ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Σπουδών στο Συνταγματικό και το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, από τη Νομική Σχολή του ΔΠΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.