Το «παζλ» των υποψηφιων βουλευτων

Της έκδοσης

Συμπληρώθηκε το «παζλ» των υποψηφίων βουλευτών της Ροδόπης στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τους υποψηφίους των «μεγάλων» κομμάτων, μετά και τις ανακοινώσεις που είχαμε σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Από τις ανακοινώσεις της τελευταίας «σοφότεροι» δεν βγήκαμε, δεδομένου ότι η ανακοίνωση απλώς επισημοποίησε τις φήμες των τελευταίων μηνών, ενώ μοναδικό ερωτηματικό ως προς τα «μεγάλα» δημοσκοπικά κόμματα,  είναι η πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που μένει να ανακοινωθεί και θα αφορά γυναίκα.

Από εκεί και πέρα βεβαίως απομένουν οι υποψήφιοι του ΜέΡΑ25 που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα αργήσουν, και ενδεχομένως και της «Ελληνικής Λύσης».

Λίγο έως πολύ, έως και την επίσημη προκήρυξη των εκλογών στα τέλη Απρίλη που θα γεμίσουν και τα προαναφερθέντα «κενά» οι Ροδοπίτες και οι Ροδοπίτισσες έχουν σχεδόν ολοκληρωμένο το κάδρο των υποψηφιότητων ώστε να αποφασίσουν επί συγκεκριμένων πλέον προσώπων.

Που και αυτό βεβαίως μένει να το δούμε, δεδομένου ότι τα σχόλια των αναγνωστών στα σχετικά με τις υποψηφιότητες ρεπορτάζ, ανεξαρτήτως κόμματος, μάλλον τάση προς αποχή, λόγω αγανάκτησης και οργής ή μη ικανοποίησης τους έως τώρα φανερώνουν.

Το κλίμα απέναντι στα κόμματα λοιπόν είναι δεδομένα αρνητικό, μένει να δούμε αν τα πρόσωπα που αυτά επέλεξαν ώστε να ριχτούν στην «μάχη» του σταυρού θα ανατρέψουν το κλίμα αυτό και σε ποιον βαθμό.

Καλή τους επιτυχία!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.