Της ημερας

Κινητοποιήσεις στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας και στα Μάλγαρα και στις Αφίδνες κατά των διοδίων που δείχνουν πως ο αγώνας εναντίον τους φουντώνει. Μετά τις νέες αυξήσεις που φτάνουν ως και στο 133%, τη λειτουργία νέων σταθμών και την εξαγγελία λειτουργίας άλλων έξι σταθμών, οι αντιτιθέμενοι πολίτες βγαίνουν ξανά μαζικά στους δρόμους πυκνώνοντας τις τάξεις τους.

Για όλους και για όλα μιλά ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ιλχάν Αχμέτ σε συνέντευξή του. Για ποιους λόγους έφυγε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τι ευελπιστεί από την Δημοκρατική Συμμαχία, αλλά και για το πολιτικό τοπίο της Ροδόπης μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη…

«Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για την Περιφέρειά μας αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία» τονίζει ο περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» κ. Χατζημεμίς, υποσχόμενος ότι θα είναι η φωνή των ανθρώπων που τον ψήφισαν αλλά και αυτών που δεν τον ψήφισαν….

Θεαματική φαίνεται να είναι η καταναλωτική στροφή προς το ηλεκτρονική εμπόριο βάσει των στοιχείων έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και συγκεκριμένα οι καθηγητές Γ. Δουκίδης, Κ. Πραματάρη, Α. Θεοτόκης και Κ. Φραϊδάκη. Σύμφωνα με αυτά, οι αγορές μέσω διαδικτύου σημειώνουν -συγκριτικά με πέρυσι- αύξηση της τάξης του 75%, φτάνοντας για το 2010 το 1,4 δις ευρώ. Το δε 51% των καταναλωτών αγόρασε προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου πάνω από πέντε φορές το πρώτο εξάμηνο του 2010…

 

Εν όψει του 34ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, που θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 1-3 Δεκεμβρίου, προκειμένου για την ανάδειξη καινούργιας διοίκησης, επιστολή προς την ΑΔΕΔΥ απέστειλε το νομαρχιακό τμήμα της στο νομό μας, στην οποία παραθέτει τις απόψεις και τις προτάσεις του, σχετικά με την αλλαγή της ουσιαστικής παρουσίας του συνδικαλιστικού κινήματος στην κοινωνία. Οι προτάσεις αυτές αφορούν τη διοικητική αναδιάρθρωση και την αναβάθμιση του συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και σε ζητήματα, που άπτονται της τροποποίησης του Συνδικαλιστικού Νόμου 1264/82.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Εκδοτική Θεσσαλονίκης» το βιβλίο της συμπολίτισσάς μας Φωτεινής Ναούμ με τίτλο «Το κορίτσι με τα κόκκινα παπούτσια». Ένα βιβλίο αφιερωμένο στον αγνό εφηβικό έρωτα….

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.