Της ημερας

Από 17 έως 19 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο στις Φέρες θα πραγματοποιηθεί φέτος το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών. Η φετινή διοργάνωση διαφέρει κατά πολύ από τις προηγούμενες καθώς αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του που μέχρι τώρα ήταν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, καθιερώνεται ως έδρα του οι Φέρες, ενώ μικραίνουν οι ομιλίες των εισηγητών και οι απόδημοι θα πληρώνουν για τη συμμετοχή τους.

Στους νομούς του Έβρου και της Ροδόπης περιόδευσε χθες ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελή, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με παράγοντες και αξιωματούχους της μειονότητας.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο κ. Γιώργος Χονδρός, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και συμμετείχε στην ανοιχτή συνέλευση της τοπικής οργάνωση του κόμματος, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ συζητηθήκαν και οργανωτικά θέματα.

«Ο πολιτισμός θα μπορούσε να είναι ένας δείκτης της ανάπτυξης του τόπου μας» υποστηρίζει η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Μαρία Μαλαμίδου σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου μίλησε για το θέατρο, την πολιτική, τον πολιτισμό, όπως και για την ανάπλαση του κτιρίου του θεάτρου αλλά και για το νέο πρόγραμμα για το καλοκαίρι που ετοίμασε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.