Της ημερας

Λήγει σήμερα Πέμπτη η τετραήμερη απεργία που κήρυξαν οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι γιατροί του ΙΚΑ και οι ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί αντιδρώντας όπως τονίζει μιλώντας στον «Παρατηρητή» ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Στέργιος Κυριακίδης «στην «επιχειρούμενη πρόχειρη και επικίνδυνη εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ» και ζητώντας αναστολή της λειτουργίας του για ένα τουλάχιστον τετράμηνο μέχρι να καθοριστούν οι κανόνες λειτουργίας του.

Η πινακίδα μπορεί να τοποθετήθηκε έγκαιρα στην πρόσοψη του κτιρίου του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην Κομοτηνή, αλλά αποδεικνύεται δύσκολο να ανιχνεύσει κανείς τις υπόλοιπες αλλαγές που επέφερε η έναρξη λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ από την 1η Ιανουαρίου. ..

Χαράς ευαγγέλια για τους επαγγελματίες. Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα συγκροτήθηκε η αρμόδια επιτροπή, που θα κληθεί να επιλύσει εξωδικαστικά το συγκεκριμένο ζήτημα ανάμεσα σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές και αφού καθορίστηκε το πλαίσιο λειτουργίας και αρμοδιοτήτων της, ξεκινάει πλέον να δέχεται αιτήσεις ενδιαφερόμενων, που ζητούν τη μείωση του ενοικίου του επαγγελματικού τους χώρου.

«Μέρες χαράς και αισιοδοξίας» ονόμασε ο δήμος Κομοτηνής το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την περίοδο των γιορτών. Μπορεί οι εκδηλώσεις να μην είχαν σύμμαχο τον καιρό όμως δεν ακυρώθηκε καμία γεγονός που γεμίζει ικανοποίηση τους διοργανωτές τους.

Πρεμιέρα την Κυριακή για ένα αγαπημένο έργο για μικρούς και μεγάλους. «Ο Τρελαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιασθεί από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.