Τι θα γινει με την λειτουργια του Μεγαρου Μουσικης;

Της έκδοσης

Η παραίτηση της Ζωής Κοσμίδου από την θέση της Εκτελεστικής Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ λόγω συνταξιοδότησης φαίνεται ότι για την μεγάλη πλειοψηφία πολιτών, αλλά και μελών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, από διοικητικό προσωπικό έως και Περιφερειακούς Συμβούλους, ακόμα και για τους δημοσιογραφούντες έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» υπό την έννοια ότι δεν γνώριζαν την πρόθεσή της και θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο ότι οι όποιες αλλαγές θα επέλθουν, αν και εφόσον, μετά τις εκλογές του 2023.

Η ίδια ωστόσο ανακοίνωσε την απόφασή της και δημοσίως, εκκινώντας παράλληλα και μια σεναριολογία σε σχέση με το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του ή της  Εκτελεστικής Γραμματέα έως και το τέλος  τρέχουσας τουλάχιστον θητείας.

Και ενώ όπως τουλάχιστον διαφαίνεται μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν «φαβορί», η όποια ανακοίνωση αναμένεται με ενδιαφέρον, τόσο δεδομένου του απαιτητικού «χαρτοφυλακίου» που  θα αναλάβει όσο και της ανανέωσης που ενδεχομένως θα υπάρξει στο στενό κύκλο συνεργατών του Περιφερειάρχη. Ως προς το χαρτοφυλάκιο πάντως να υπενθυμίσουμε πως μεταξύ άλλων η κ. Κοσμίδου είχε τεθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη και υπεύθυνη για την λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, που μετά από πολυετή αδράνεια τους τελευταίους μήνες ξανάνοιξε τις πόρτες του και μάλιστα με επιτυχία. Άραγε η διοίκηση της Περιφέρειας θα ακολουθήσει την ίδια λογική ή θα επενδύσει σε εντελώς άλλη κατεύθυνση ως προς την λειτουργία του Μεγάρου;

Εν αναμονή ανακοινώσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.