Θριαμβος!

Της Έκδοσης

Μάλλον περισσότερο ως βόλτα, προκειμένου να «αλλάξουν τον αέρα τους», μπορεί να εκληφθεί η επίσκεψη των δύο βουλευτών της ΝΔ στην περιοχή μας. Δυστυχώς η κλεισούρα των lockdown δημιούργησε σε όλους μας αυτή την επιθυμία της φυγής, έτσι που όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία, να μην χάνουμε μικρές ή μεγαλύτερες σε απόσταση αποδράσεις. Όμως δυστυχώς όταν είσαι πολιτικός και δη βουλευτής και υπό αυτήν σου την ιδιότητα επισκέπτεσαι έναν τόπο, καλό θα ήταν -για να μην πούμε αναγκαίο- πρώτα να ενημερώνεσαι για τον τόπο που πρόκειται να επισκεφθείς και τα ζητήματα που τον απασχολούν. Αλλιώς η παρουσία του περνά στην καλύτερη των περιπτώσεων αδιάφορη ή στη χειρότερη -σε αυτούς που δεν έχασαν την πίστη τους στην πολιτική- απελπισία.

Ανεξάρτητα τι από τα δύο ισχύει στη δική μας περίπτωση, μετά βεβαιότητας μπορούμε να καταθέσουμε πως σοφότεροι δεν γίναμε από την επίσκεψη των δύο τους στην περιοχή. Η μία αρκέστηκε να υπεκφύγει των ερωτήσεων, επαναλαμβάνοντας τα κοινότυπα του κυβερνητικού αφηγήματος περί του ταμείου ανάκαμψης που όλο λένε πως θα φέρει ανάπτυξη, αλλά δεν μας λένε πώς ακριβώς. Και ο άλλος προκειμένου να δείξει την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, έπιασε να μετρά τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις έβγαλε  περίπου 200. Λες και από εκεί κρίνεται η επιτυχία μιας κυβέρνησης και όχι από την ικανοποίηση των πολιτών.

Πάντως ό,τι και οι δύο ξέχασαν να πουν, ήταν κάτι για τον τόπο που επισκέπτονται. Λεπτομέρειες θα πείτε μπροστά στον θρίαμβο που μας παρουσίασαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.