Θελουν να επιστρεψουν στην Παναγια οι ενοριτες της

Της έκδοσης

Ακόμα μία Σαρακοστή φέτος, που δεν πραγματοποιούνται Λειτουργίες στον Ιερό ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, την Παναγία, με τους ενορίτες της να πηγαίνουν σε άλλους ναούς για τους Χαιρετισμούς.

Και αυτό γιατί οι εργασίες για την εκ βάθρων ανακαίνιση του ναού, η οποία είναι απαραίτητη, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, με πολλούς ενορίτες της, οι οποίοι δέθηκαν με αυτή, να βλέπουνε με λύπη τους τα χρόνια να περνούν, όμως την εκκλησία να μην ανοίγει για να τους υποδεχθεί, όπως τους αγκάλιαζε για πολλά χρόνια τώρα, για τις χαρές και τις λύπες τους, για όλες τις στιγμές συνυφασμένες με την πίστη τους αλλά και την παράδοση.

Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν κάπως πέρυσι, όταν πραγματοποιήθηκε Πανηγυρικός εσπερινός στο προαύλιο της Εκκλησίας την παραμονή της Κοίμησης, αλλά όπως φαίνεται και αυτό το Πάσχα η Παναγία δεν θα έχει ολοκληρωθεί.

Η μεγάλη αυτή όμως αποκοπή από το ναό τους, φαίνεται πως λυπεί ενορίτες που ήρθαν σε επαφή με την εφημερίδα μας, μεταφέροντας την ελπίδα τους πως θα μπορέσουν σύντομα να επιστρέψουν στην ζεστή αγκαλιά του ναού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.