Τελος εποχης για την πλατεια Κομοτηνης;

• Τα πανάκριβα ενοίκια.
• Τα εξοντωτικά πρόστιμα της δημοτικής αρχής, (όχι μόνο αυτής αλλά και από παλιά)
• Τα δυσβάσταχτα τέλη πεζοδρομίου.
• Οι κακοί (έστω και λίγοι) επαγγελματίες που περάσανε κατά διαστήματα όλα αυτά τα «καλά χρόνια» από την πλατεία.
• Οι ακριβές έως πανάκριβες τιμές στον καφέ, καταφέρανε να διώξουν όλους τους κομοτηναίους και τους αναγκάσανε να μετακομίσουν σε όλη την πόλη που γέμισε καφετερίες με όμορφα στέκια, πολύ πιο καλές τιμές και με άριστη εξυπηρέτηση.
 
Εκεί πάντως που γίνεται το αδιαχώρητο είναι πλέον στην οδό Βενιζέλου. Κάποιοι επαγγελματίες τολμήσανε, βρίσκοντας φτηνά ενοίκια εκεί, και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός του φτηνού πεζοδρομίου (αρκετές δεκάδες ευρώ η διαφορά στα τέλη από την πλατεία) κάνανε την Βενιζέλου νέο στέκι και όλοι οι δρόμοι οδηγούν πλέον εκεί!
 
Επίσης ένα άλλο τραγικό φαινόμενο που παρατηρείται στην πλατεία Κομοτηνής είναι ο υψηλός βαθμός επικινδυνότητάς της αφού μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα ανά πασά στιγμή, από σκυλιά, ποδήλατα, μοτοσικλέτες μικρές και μεγάλες, ακόμα ακόμα και από αυτοκίνητα. Γιατί το μόνο που δεν είναι σήμερα ασφαλές σημείο και έγινε ένας χώρος πάρκινγκ είναι η πλατεία Κομοτηνής.
 
Τώρα οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην πλατεία βάλανε νερό στο κρασί τους και από 4-5 έως 6 χιλ. ευρώ ενοίκιο το μήνα το κατεβάσανε κάτω και από το μισό αλλά δυστυχώς το πουλάκι πλέον πέταξε για αυτούς. Οι λίγοι και καλοί επαγγελματίες των καφέ της πλατείας Κομοτηνής περνάνε ίσως την χειρότερη φάση της επαγγελματικής τους καριέρας και από ό,τι φαίνεται παρά τις τεράστιες προσπάθειές τους, πολύ δύσκολα θα ανακάμψουν.
 
Πώς αλλάζουν οι καιροί ε; Κάποτε ή ήσουν στην πλατεία ή δεν ήσουν πουθενά… Τώρα; Όλα τα καλά δυστυχώς έχουν ένα τέλος!!! Αυτό συνέβη και για τους ιδιοκτήτες αλλά και για τους επαγγελματίες της πλατείας Κομοτηνής. Δυστυχώς, για όλους μας έχει ο καιρός γυρίσματα!!! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.