Σταικουρας και στο βαθος… Μητσοτακης

Της Έκδοσης

Αρκετές επισκέψεις να περιμένετε το επόμενο διάστημα από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, μιας και στην «κατανομή» του εκλογικού αγώνα για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ανατέθηκε σε αυτόν η Περιφέρεια ΑΜΘ.

Άλλωστε γνωρίζει την περιοχή καλά, μιας και την έχει επισκεφτεί πολλές φορές, όχι όμως με την τωρινή ιδιότητά του. Θα είναι λοιπόν και ευκαιρία, μιας και θα τον βλέπουμε, να πιέσουμε για πολλές από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στον τομέα του, από την ουσιαστική παύση του επιβατικού σιδηροδρομικού έργου στην περιοχή, μέχρι θέματα που αφορούν τις πύλες εισόδου στη χώρα, αλλά και το θέμα της διέλευσης λεωφορείων από τη Νυμφαία, αν το θυμάται κανείς.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η έλευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή μας, ίσως και κατά την επιστροφή του από την Συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, που έχει προγραμματιστεί στις 13 Μαΐου, μία μέρα πριν τον εορτασμό της ενσωμάτωσης της Θράκης στον Εθνικό κορμό σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.