Σημαντικο το ενδιαφερον των Κομοτηναιων στον ερανο για την πυροπληκτη οικογενεια

Σκέψεις αν συνεχίσει το ενδιαφέρον να τοποθετηθεί ο κουμπαράς και άλλη μέρα για να συγκεντρωθεί επιπλέον βοήθεια

Μέχρι τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου ήταν «ανοιχτός» ο κουμπαράς για τον έρανο που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής, για την ενίσχυση της πυρόπληκτης οικογένειας Χρήστου Κούσμινα από τον Σώστη, που έχασε το σπίτι της από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Ο έρανος έλαβε χώρα με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φιλότεχνες-Στέγη Πολιτισμού-Παράδοσης και Λαογραφίας», με πολλούς συμπολίτες μας να προσέρχονται και να προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση της οικογένειας, που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται και οι ανάγκες για την αποκατάσταση του σπιτιού είναι μεγάλες.

Μάλιστα αρκετοί ήταν και οι σύλλογοι που συγκέντρωσαν ποσά, με αφορμή τον έρανο, και τα οποία αντιπρόσωπός τους τα προσκόμισε στο Δήμο για να μπουν και αυτά στον κουμπαρά.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, οι ανάγκες σε όλη τη χώρα είναι μεγάλες, και ο κόσμος συνεισφέρει όπου μπορεί στην περιοχή μας.

Η αποσφράγιση και η καταμέτρηση του ποσού θα γίνει από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, με στόχο τα χρήματα να φτάσουν στην πυρόπληκτη οικογένεια το συντομότερο δυνατό.

Να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον των πολιτών ήταν σημαντικό, όμως κάποιοι τόνισαν πως δεν μπορούν να προσέλθουν, για αυτό και υπάρχει ενδεχόμενο να επαναληφθεί η τοποθέτηση κουμπαρά, σε άλλα σημεία, ανάλογα όμως με τις δυνατότητες που θα υπάρξουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.