Που και πως πληρωνουν τα προστιμα της τροχαιας οι αλλοδαποι;

Ήθελα να ήξερα.  Αν ένας αλλοδαπός κάνει μια παράβαση του Κ.Ο.Κ τι γίνεται; πότε πληρώνει και πού; Αφού δεν πληρώνει επί τόπου, αφού δεν γράφεται στο διαβατήριό του και αφού περνάει και φεύγει, τι και πού πληρώνει;
 
Δεν νομίζω να έχει πληρώσει κανείς ποτέ;… Και αυτός μάς δουλεύει κανονικά δηλαδή όπως φαίνεται. Α… ρε Ελλάς… Ναι, από ό,τι ξέρω ίσως ποτέ και κανένας να μην έχει πληρώσει ούτε δραχμή!!!
 
Το είδα με τα μάτια μου, να τον γράφει κανονικά το όργανο και αυτός σε λίγο να σκίζει την κλίση και να μου λέει. Σιγά μην πληρώσω και να φεύγει κανονικά!!! Άντε να πας στην Ευρώπη να το κάνεις αυτό και θα δεις πού θα πας!!!
 
Τελικά σε τι χώρα ζούμε; Πώς την καταντήσανε έτσι μια χούφτα αλήτες; 

Οι φυσικές καταστροφές και η φράση «πού είναι το κράτος;»

Μεγάλες φυσικές καταστροφές έγιναν στην χώρα μας με την τελευταία κακοκαιρία. Περιουσίες διαφόρων συμπατριωτών μας καταστράφηκαν σε λίγα λεπτά, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Ανήμποροι οι κάτοικοι παρακολουθούσαν τα καιρικά φαινόμενα χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι για να σώσουν λίγα τα υπάρχοντά τους. Όλοι μα όλοι τα έχουν με το κράτος φωνάζοντας δυνατά και απελπισμένα.
 
-Πού είναι το κράτος;
 
Ναι, έτσι είναι, και εγώ να ήμουν το ίδιο θα έκανα. Ειλικρινά τους λυπάμαι και λυπάμαι και τη χώρα μας που θα πρέπει να τους αποκαταστήσει τις ζημιές στην περιουσία τους. Δεν είμαστε τώρα για τέτοια, δεν έχουμε τη δύναμη, είμαστε πλέον υπό πτώχευση, ας το καταλάβει και ο παντοδύναμος αυτό και ας μας λυπηθεί.
 
Μέσα όμως στον κακό χαμό, μια κυρία στη Σκόπελο λέει….
 
-Αυτό ΚΑΠΟΤΕ ήταν ρέμα και το μπάζωσαν και εκεί επάνω χτίσανε, το έχω και φωτογραφία αν θέλετε να το δείτε….
Τότε και εγώ είναι αλήθεια, «βγάζοντας μια κακία» φωνάζω στην κυρία που τα λέει αυτά στην τηλεόραση.
-Γιατί κυρία; Τόσο εσείς εκεί στο νησί, όσο και άλλοι που φωνάζουν πού είναι το κράτος, γιατί δεν απαντάτε στον εαυτό σας και σε όλους όσους το λένε αυτό;
Το κράτος είναι στο ίδιο μέρος, τόσο όσο μπαζώνατε τα ρέματα όσο και τώρα που πρέπει να «γιατρέψει» τις πληγές σας από τη θεομηνία!!!!
 
Αν είχαμε κράτος οργανωμένο θα ήταν πάντα εκεί!!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.