Πλημμελης προετοιμασια, αδιαφορια η κατι αλλο;

Της έκδοσης

Πραγματικά ευρύ το πλαίσιο των συναντήσεων που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης με τους τοπικούς πολιτικούς άρχοντες. Πρόλαβε και συναντήθηκε με όλους. Και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις έσπευσαν όλοι να μας ενημερώσουν με δελτία τύπου για το περιεχόμενο των συναντήσεων τους.

Το περιεχόμενο των συναντήσεων θα μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία και μόνο λέξη ανάπτυξη. Από τη μία είναι λογικό αφού αυτό είναι που επιθυμούν όλοι. Όμως για να μπορέσει να υπάρξει «στέρεη» ανάπτυξη και όχι κάποια άλλη που θα μοιάζει με αυτή του παρελθόντος, κατά την ταπεινή μας άποψη θα πρέπει να αντιμετωπιστούν παθογένειες του παρελθόντος και στρεβλώσεις του σήμερα.

Έχοντας πει αυτά λοιπόν, μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που κανένας δεν έθεσε στον κ. Σκυλακάκη το θέμα του φράγματος Κομψάτου, αλλά και του ειδικού καθεστώτος στα καύσιμα. Για να αναφέρουμε μόλις δύο θέματα που «καίνε» τον τόπο και είναι της αρμοδιότητας του υπουργού.  Εκτός από το Ταμείο Ανάκαμψης ο κ. Σκυλακάκης είναι άλλωστε αρμόδιος για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής.

Γιατί άραγε; Πλημμελής προετοιμασία, αδιαφορία ή κάτι άλλο;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.