Οψιμη φιλια … υποπτων!!!

Οι δυο φίλοι (όψιμοι) ενωθήκαν τώρα τελευταία προς ένα κοινό εχθρό! Ο ένας παλιά καραβάνα στην απάτη και στο «άρμεγμα» των φίλων του, που «όπως λένε» πέρα από αυτούς, χρωστάει και στα σκυλιά !!! Ο άλλος ακόμα «ατζαμής». Αλλά πού θα πάει; Θα τον στρώσει η «παλιοκαραβάνα» του εκβιασμού και της απάτης.
 
Το αποτέλεσμα του είναι προδιαγραμμένο, αλλά έχει τόσο λαθραίο χρήμα από λαθρεμπόριο γούνας και πολύτιμων μετάλλων με μια γείτονα χώρα που έκανε όλη η οικογένεια παλαιότερα και δεν έχει πρόβλημα!!! Δεν έχει βέβαια τόσο πολύ γιατί ο πρώτος είναι αχόρταγος στο χρήμα!!!
 
Ο γνωστός απατεώνας, πετάει έντεχνα τη λάσπη που του μεταφέρει με οικοδομικό καρότσι ο δεύτερος και οι δυο χαμογελούν πονηρά κάτω από τα μουστάκια τους αλλά σίγουρα θα έχουν ακούσει την παροιμία που λέει ότι «όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα». Βέβαια έχουν και βοηθό (ο τρίτος της παρέας) κάποιον που από τότε που έχουμε εκλεγμένο νομάρχη κολυμπάει στον πλούτο με δυο πολυκατοικίες, πολύ μετρητό και όλοι ξέρουν πώς τα απέκτησε!!!
Ο μεγαλοαπατεώνας κάποτε τον αποκαλούσε μεγάλο κλέφτη αλλά μετά τους ένωσε το κοινό συμφέρον και κάποιες εκλογές στις οποίες πατώσανε. Ο βολεμένος από τον εκλεγμένο νομάρχη είχε στείλει μήνυμα στο γνωστό «λαμόγιο» να μείνει μακριά γιατί όποιον υποστηρίζει πάντα βγαίνει τελευταίος! (Έτσι λέει). Κάποτε δεν είχε να φάει ο βολεμένος και τον κυνηγούσανε θεοί και δαίμονες και ξαφνικά βρέθηκε με μεγάλη ακίνητη περιουσία!!!
 
Και δεν είναι αμέτοχο το τοπικό ή και το όλο ΠΑΣΟΚ που εξέθρεψε τέτοια υποκείμενα ταΐζοντας τους από όλες τις μεριές!!! Η κοινωνία τους ξέρει και δύσκολα τους δίνει το χέρι ακόμα και για χειραψία, διότι δεν είναι σίγουροι ότι το δαχτυλίδι τους δεν θα βρεθεί πολύ γρήγορα σε προσθήκη καταστήματος στην Κωνσταντινούπολη που πολύ συχνά μεταφέρεται ο παράνομος χρυσός. Και όμως, αυτοί με τον παράνομο πλούτο έχουν μούτρα και βγαίνουν στην κοινωνία μας χασκογελώντας και πίνοντας κάθε μεσημέρι τα ουζάκια τους πέριξ της πλατείας εις υγεία των κοροΐδων και πάντα τους συνοδεύει ένα άλλο «λαμόγιο» βολεμένος, αριστερός ψευτοεπαναστάτης και αυτός του κ@λου…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.