Οι επαγγελματιες δεν ειχαμε δυστυχως ποτε τρακτερ

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους θυμούνται, μεγάλοι μικροί, από τα παιδικά τους χρονιά ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, υπήρχε καμιά συναλλαγή με το δημόσιο και με την δικαιοσύνη που να μην πληρώνει κάποιος ΟΓΑ και ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ;
Τώρα γιατί θυμώνουν; θα τους βάλουν και αυτούς να πληρώσουν; Ε… ναι τότε είναι άδικο… και με το δίκιο τους κλείνουν δρόμους και κρεμάνε γραβάτες! Για φανταστείτε σε κάποια συναλλαγή δικηγόρου ή αγρότη, να του πούνε.
-Δώσε και τόσα για το ΤΕΒΕ… ε; Τι χαρά θα κάνει και πώς θα αντιδράσει;
Πιστεύω μεγαλύτερη χαρά θα πάρει από εμένα που πληρώνω όλη μου τη ζωή!!! Τώρα γιατί τους πλήρωνα και δεν αντιδρούσα; Άστο είναι μεγάλη ιστορία!!! Γιατί εμείς οι επαγγελματίες δεν είχαμε ποτέ τρακτέρ, ούτε μπορούσαμε να παραλύσουμε το κράτος και τη δικαιοσύνη!!!
Ουφ, σε ποιον τα λέω;;;   

Τo κίνημα της γραβάτας

Λέω σε ένα φίλο Αθηναίο.
-Ρε συ φίλε, αν βρεθείς κατά εκεί στο σύνταγμα και έχεις ώρα πάρε μου καμιά 10ριά γραβάτες από εκείνες που κρεμάνε οι «φουκαράδες» οι δικηγόροι στα δέντρα.
-Τι λες ρε φίλε; μου λέει, ξέρεις τι γραβάτες είναι αυτές;
-Δηλαδή; του λέω.
-Ρε μου λέει, ξέρεις τι λες; αυτές οι γραβάτες έχουν πάνω από 500 € η μια, είναι όλες μάρκας δεν είναι ό,τι να’ ναι, και αρχίζει να μου λέει μάρκες που εγώ τις άκουγα για πρώτη φορά. Μου λέει λοιπόν, είναι Boss- Dior- Emporio Armani- Gucci- Pierre Cardin- Valentino- Versace, και εκτός αυτού, έχουν βάλει φύλακες και τις φυλάνε, μην κοιτάς που τις κρεμάνε, είχαν τρεις Αλβανούς σε 3 βάρδιες!!!
Γιατί είχαν, τώρα δεν έχουν δηλαδή; Ευκαιρία είναι του λέω…
Τώρα μου λέει πηγαίνουν κάτι φτηνές που αγοράζουν από το Μοναστηράκι με 5€ και τις αντικαθιστούνε!!! 

Ένας αγρότης αλά Τομ Κρουζ

Έβλεπα μια μέρα τα μπλόκα τον αγροτών στην τηλεόραση και ξαφνικά εμφανίζεται ένας πολύ ωραίος νέος αγρότης με ύφος 7 καρδιναλίων. Σίγουρα κάτοχος κάποιου πτυχίου, καλοφτιαγμένος, καλοντυμένος.
 
Πήρε το λόγο και δεν σταμάταγε… Μα τα έλεγε τόσο όμορφα και καλά, που εγώ τον χάζευα και κόντεψα να τον πιστέψω και, όπως τα έλεγε, είπα μέσα μου, αυτός σε λίγο θα λιποθυμήσει από την πείνα. Τον παρατηρώ καλά και βλέπω. Ε… ναι ήταν ατσαλάκωτος. Το μαλλί; μόλις βγήκε από το κομμωτήριο, καρφάκια και μπόλικο ζελέ, το γυαλί Rayban καρφωμένο πάνω στο κεφάλι του, το πουκάμισο armani και το μπουφάν Lacoste, το ρολόι; δεν είδα τη μάρκα, αλλά αν δεν ήταν μαϊμού σίγουρα ήταν των 3 χιλ ευρώ!!!
 
Μην με ρωτάτε για από τη μέση και κάτω, γιατί δεν είδα τίποτα. Το μόνο που υποψιάστηκα ήταν ότι αυτός που ζουμάριζε επάνω του με την κάμερα, σίγουρα ήταν γυναίκα και τον ορέχτηκε, γιατί, όπως σας είπα, ήταν ίδιος ο Τομ Κρουζ στα νιάτα του ο άτιμος και η κάμερα δεν ξεκολλούσε.
 
Μετά σίγουρα δεν ξέρω αν λιποθύμησε, αλλά λέω σίγουρα όχι, γιατί ήρθαν οι ενισχύσεις σε τσίπουρα, λουκάνικα, κλπ με αποτέλεσμα να στυλωθεί για λίγες μέρες!!! Ξέρω, ξέρω θα μου πείτε κακίες, αλλά αυτό είδα αυτό λέω!!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.